Trelleborg Kommun, Bildningsförvaltningen, Grundskola, Ljunggrenska skolan

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Vill du vara med i arbetet att fortsätta utveckla en fantastisk skola?

Arbetsplatsen

Ljunggrenska skolan är en F-3 skola. Det går ca 330 fantastiska elever på skolan varav ca 270 elever är inskrivna på fritidshemmet. Skolan har fyra arbetslag och sex fritidshemsavdelningar.

Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning. Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård. Vi kommer att arbeta med vårt språkutvecklande arbetssätt med stort fokus på våra lärmiljöer, där förhållningssätt och relationsskapande är viktiga grundpelare i detta arbete för att våra elever ska ges möjlighet att lyckas och utvecklas. Vi arbetar för trygghet och studiero och vi fokuserar på att utveckla området inkludering och anpassad undervisning utifrån elevens behov och förutsättningar.

Skolan ligger centralt med goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Du ska som logoped i skolan bidra med samtliga delar av din kompetens men huvudsakligt syfte är att finnas som en resurs för personal och elever med målet att gemensamt hjälpa elever att nå målen. Arbetet ska vara förebyggande så att elever tidigt får det stöd de behöver. Fokus ligger på kommunikation, tal och språk även om deövriga delarna kan vara viktiga i arbetet med att förstå vad eleven behöver.

Du kommer att:·

  • Ge konsultation och handledning till personal i skolan om elevers utveckling av tal, språk, kommunikation och läs- och skrivförmåga. ·
  • Ge konsultation och handledning till personal i skola om svårigheter med tal, språk och kommunikation påverkar elevens läs- och skrivinlärning. 
  • Delta i pedagogiska utredningar och i planeringen av åtgärdsprogram inom området tal, språk och kommunikation i samarbete med lärare och personal i elevhälsan.
  • Samarbeta med lärare och personal inom elevhälsan för att få en tydlig bild av elevens situation i skolan. Behandlar i vissa enskilda fall elever med svårigheter inom tal, språk och kommunikation.
  • Ingå i skolans elevhälsoteam och arbetar nära ledningen.   

Kvalifikationer

Du är utbildad logoped och brinner för att utveckla goda, inkluderande lärmiljöer. Du är kunnig och kreativ i arbetet med extra anpassningar. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det kan vara meriterande för oss om du har erfarenhet av att arbeta inom skolan.

I vår verksamhet ser vi förändring och nya idéer som positiva utmaningar och därför behöver du som söker tjänsten vara flexibel, utvecklingsinriktad och drivande. Vidare bör du ha lätt för att kommunicera, både i tal och i skrift, ha god datorvana samt ha kort väg från tanke till handling. Vi förutsätter att du är flexibel och har en vilja och god förmåga att samarbeta med skolans samtliga medarbetare. Du är en professionell och kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande.

Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan i Trelleborg ännu bättre så kan du vara den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, 100%

Tillträde

Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar

Anna Malmquist, rektor 0410-73 39 04

Katarina Jönsson, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2018-08-05 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande intervjuer så vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/258
Kontakt
  • Anna Malmquist, rektor, 0410-73 39 04
Facklig företrädare
  • Representant nås via Trelleborgs kommuns kundtjänst, 0410-73 30 00
Publicerat 2018-06-20
Sista ansökningsdag 2018-08-05

Wróć do ofert pracy