Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Myndighetsavd., Myndighetsenh.

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

 

Arbetsplatsen

Välkommen att arbeta som handläggare på myndighetsenheten som är en del inom socialförvaltningen. Enheten ansvarar för att utreda och besluta om sökandes behov av insatser/bidrag inom äldreomsorgen och LSS. Du välkomnas av ett glatt gäng med bredkompetens som lägger stor vikt vid att tillsammans driva förändringsarbete i utredningsprocesser. Vi tycker det äv viktigt att tillsammans bidra till att skapa en god arbetsmiljö där vi både som grupp och individ ges möjlighet att växa i vår yrkesroll. I vårt arbete strävar vi efter ett helhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter

På myndighetsenheten ansvarar du som handläggare självständigt för handläggning av ärenden under hela processen. Arbetsuppgifterna består främst av att utreda, bedöma och besluta om hjälpinsatser, bistånd i enlighet med gällande lagstiftning. Du kan som handläggare komma att möta den sökande såväl i dennes bostad som vid möte på sjukhusen. Arbetet innebär breda kontakter såväl internt som externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning för arbetet eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av utredningsarbete. Det är meriterade om du har kunskaper inom IBIC. Ett respektfullt bemötande är viktigt i arbetet hos oss. Vi söker dig som är duktig på att prioritera och hålla tidplaner. Du är noggrann, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Heltid, tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Christine Dahlberg,enhetschef, 0410-73 30 00 eller mobil 0708-817474

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-09-25 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.  

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/367
Kontakt
  • Christine Dahlberg, 0410-73 30 00
Facklig företrädare
  • Representant nås via Trelleborgs kommuns kundtjänst, 0410-73 30 00
Publicerat 2017-09-07
Sista ansökningsdag 2017-09-25

Wróć do ofert pracy