Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Grundskola, Fågelbäck

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Fågelbäckskolan är en skola med elever i årskurs 6-9. Vi finns i västra Trelleborg mittemellan natursköna Albäckskogen och Flaningen, med gröna områden strax utanför skolgården. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin egen förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Vi arbetar ständigt med att utveckla lärmiljön. Sedan ett år tillbaka arbetar vi med 1:1-satsning där vi vill att tekniken ska skapa nya pedagogiska möjligheter i varje klassrum och en inkluderande och utvecklande undervisningssituation för alla elever.

Arbetsuppgifter

Tydliga mål, höga förväntningar och arbetsglädje är för oss självklara utgångspunkter. Som lärare på Fågelbäcksskolan kommer du att undervisa i åk 6-9 i TX-slöjd. Mentorsskap ingår i rollen och du kommer att arbeta i ett team med kollegor som tillsammans planerar, genomför och utvärderar elevernas undervisning och kunskapsutveckling. Vi vill att du är en tydlig ledare i klassrummet. Du har god kompetens i att skapa struktur och förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar, kollegor, samt kollegor utanför den egna enheten.

Utifrån läroplanen, skolans rutiner och forskning förväntas du utföra ditt uppdrag med tydligt elevfokus. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ett gemensamt ansvar att utveckla läraruppdraget och öka elevernas måluppfyllelse. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Vidare har du ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten, gemensamt i vårt ämneslag, till att både bli rolig, inspirerande och utmanande för alla elever.

Vi vill även att du är van vid att använda digitala verktyg, vilket är en självklar del av din lärargärning och att du strävar efter att utveckla din egen och framför allt elevernas digitala kompetens i er dagliga vardag. Då både du och eleverna har dator/chromebook, och det finns en projektor i varje klassrum, finns möjligheterna till att använda en modern pedagogik där tekniken stödjer elevernas lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i textilslöjd för åk 6-9.

Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan ännu bättre så är du den vi letar efter!

Hoppas vi ses, önskar dina blivande kollegor!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
75-100%

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson

Andrea Roos, rektor 0734-42 28 26

Katarina Jönsson, Lärarförbundet 0708-817462
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-733414

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-11-26 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/467
Kontakt
  • Andrea Roos, 0734-42 28 26
Facklig företrädare
  • Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund, 0410-73 34 14
  • Katarina Jönsson, Lärarförbundet, 0708-81 74 62
Publicerat 2017-11-13
Sista ansökningsdag 2017-11-26

Tilbake til ledige stillinger