Trelleborgs kommun, Serviceförvaltningen, IT-avdelningen

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

IT-avdelningen tillhör kommunens serviceförvaltning och är en intern serviceorganisation för tjänster inom IT-området  till kommunens förvaltningar, skolor och kommunala bolag. Vi ansvarar för utveckling, drift och underhåll av kommunens nätverk, servrar och arbetsplatsdatorer samt fast och mobil telefoni med tillhörande system. Nu förstärker vi avdelningen med en IT-drifttekniker.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att tillsammans med kollegor hantera IT-driften av kommunens verksamhetssystem och den centrala IT-miljön i form av servrar, lagring och backup samt även vara övergripande ansvarig för en del av verksamhetssystemen. I rollen ingår även att strukturera, planera och genomföra ändringar i IT-miljön.

Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet av Microsoft 2012/2016 servermiljö, Active Directory, VMWare vSphere, MS SQL Server, PowerShell och ADFS/SAML2. Kunskap och erfarenhet av Citrix inklusive Netscaler är meriterande.

Mycket av arbetet på IT-avdelningen är projektorienterat och du ska ha vana att arbeta i projektform och erfarenhet av att leda projekt och kunskap om projektmetodik är meriterande.
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med förvaltning av IT-tjänster på ett strukturerat sätt. Erfarenhet av kunddialog, förvaltningsplanering och förvaltningsmodell är meriterande.
IT-avdelningen använder ITIL som ett stöd i IT-leveransen och erfarenhet av, framför allt, change- och problem- processerna är meriterande.

Som person är du positiv och har känsla för service och kvalitet. Du är även ansvarstagande och van vid att arbeta både självständigt och som en del av en grupp, Du är flexibel och har förmåga att hantera och prioritera flera uppdrag som pågår samtidigt.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Kontakt

Mats Olsson 0410-73 32 75
Filip Fryklund 0410-73 49 86
Stefan Andersson 0410-73 32 78
Fackliga  kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-12-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/457
Kontakt
  • Mats Olsson, 0410-73 32 75
  • Filip Fryklund, 0410-73 49 86
  • Stefan Andersson , 0410-73 32 78
Publicerat 2017-11-01
Sista ansökningsdag 2017-12-20

Tilbake til ledige stillinger