Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Förskola, Sockertoppen

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Sockertoppens förskola präglas av trygghet, glädje, nyfikenhet, kreativitet och fantasi. Vi sätter barnets självkänsla och tillit till den egna förmågan i fokus. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation som arbetssätt där vi ser till varje barns intressen och nyfikenhet. Förskola är belägen i de centrala delarna av Trelleborg och består av två åldersblandade avdelningar. Förskolan ligger i ett härligt naturområde med gångavstånd till lekplatser, bibliotek och buss. Förskolan har arbetat flitigt med att skapa en stimulerande och utvecklande inne- samt utemiljö som bidrar till rörelse, lek och glädje hos barn såväl som hos pedagoger.

Hos oss möts du av ett positivt gäng som har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och friskvårdserbjudande.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas på bästa möjliga vis. Du kommer tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån förskolans styrdokument. Vi är flexibla och tar till vara på vars och ens kunskap. Vi lär av och hjälper varandra, och verkar aktivt för ett gott samarbete i personalgruppen. Vi betonar helheten i barnens utveckling och ser därför föräldrasamarbetet som en betydelsefull del i vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du är engagerad, nyfiken och väl insatt i läroplanen. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du har förmåga att tillsammans med dina kollegor driva frågor framåt och åstadkomma goda resultat. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du erbjuder barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande både till barn, kollegor och föräldrar. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Klicka på länken för att se vår film om förskoleverksamheten i Trelleborg kommun.

https://www.youtube.com/watch?v=EKsRmh6IGNs

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning 100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Ann-Britt Björklund, Förskolechef, 0734-42 25 28

Katarina Jönsson, Lärarförbundet, 0410-73 34 12
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund, 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-10-03. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Vi arbetar med löpande urval och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/374
Kontakt
  • Ann-Britt Björklund, Förskolechef, 0734-42 25 28
Publicerat 2017-09-11
Sista ansökningsdag 2017-10-03

Tilbake til ledige stillinger